Tuesday, 15 November 2016

Rahsia sebenar benar kerja dari rumah !!

PERHATIAN: Buat pencari duit tambahan, jangan tinggalkan laman ini jika anda benar-benar hendak buat duit tanpa perlu keluar dari rumah anda walaupun seinci...!!!


1. Assalamualaikum..salam sejahtera, sy ingin membuat tawaran kepada suri rumah penggangur dan sesiapa sahaja yg berminat untuk buat duit sebenar 100% dri rumah. 

2. Teknik yg sy miliki ni telah berjaya menjana pendapatan yg terbukti. Saya sendiri mempunyai rekod jualan, wasap m2u, cimb dan sebagainya. Income mingguan semakin bertambah setiap bulan, bermula dri 500 ke 600, 800 dan tidak mustahil melebihi 1000 mingguan. 

3. Ingin sy tegaskan biz ni bukan forex, bkn mlm, bukan saham tetapi berjual beli secara moden. Dengan teknik ini anda akan memiliki store online pd modal 0 dan dilihat store anda memunyai klik yg sngat tinggi, dilihat diseluruh malaysia. 

4. Store dan biz yg anda miliki akn mempunyai brg2 yg sgt byk yg mempunyai permintaan dari org ramai. semua rahsia ni sy dedahkn secara personal coaching one to one. tak perlu fb tak perlu instagram etc. hanye bekerja dri rumah 100%. Wasap sy di 011-23376141. 

5. Tempat terhad. kerja anda mostly tunggu wasap org nak beli then check m2u atau cimbclikcs duit dah masuk dri customer. :-), hanye yg serius sahaja. 

6. Teknik ini bukan free, sy ada kenekan profesional fees pd hrga yg berpatutan dgn keuntungn yg bakal dimiliki.

Belajar FACE TO FACE DENGAN SAYA !!

Apakah manfaat yang bakal diterima??

1. Anda bakal memiliki biz sendiri tanpa modal selama lamanya. Ya modal anda hanya masa, internet dan whatsapp.

2. Bakal memiliki biz online dengan beribu2 item untuk dijual seperti jam tangan, kasut, baju, beg, barangan deco rumah, dan bermacam macam lagi.

3. Bakal memiliki biz online, tanpa keluar rumah walau seinci pon. Ya saya telah design " Work Flow" untuk urusan penghantaran barang2 belian customer tanpa anda perlu bangun dari kerusi ;-).

4. Bakal memperoleh customer2 dari seluruh negara tanpa perlu balas " Pm, PM" di Facebook !! Average per klik setiap iklan barangan antara 2000-4000 Klik. Wauu dengan kos iklan 0 !! Bayangkan jika anda 5000 barang?? Takkan takda jualan ;-).

5. Jangan tunggu lama whatsapp saya untuk maklumat lanjut di 011-23376141,
Biz ini selama2 free dan anda bakal menjana duit tanpa henti dari rumah dengan berniaga. NO SCAM, NO MLM BUT REAL MONEY HASIL JUAL BELI.

RUMUSAN FAKTA PENTING

1. ANDA DAPAT STORE ONLINE - SELAMA LAMA FREE

2. ANDA DAPAT TRAFFIC PERCUMA DARI SELURUH NEGERI FREE UNLIMITED SELAMA LAMA


3. ANDA DAPAT SEBUAH BIZNES YANG LANGSUNG TAK KACAU ORANG


4. ANDA DUDUK RUMAH BOLEH BUAT DUIT


5. ANDA DAH JADI SEORANG ONLINE SELLER YANG PROFESSIONAL


6. ANDA AKAN ADA BERIBU2 BARANG UNTUK DIJUAL DENGAN KOS 0


## saya bukan pakar motivasi nak bagi anda semangat berniaga, saya akan terus ajar untuk mulakan biz online step by step seperti buat iklan, jawab order customer, buat store / tarik traffic dari seluruh negara dan berbagai lagi ilmu teknikal yang takde kat mana2. whatsapp saya 011-23376141 untuk tempahan appointment.




ANDA INGINKAN SLIP2 BANK SEPERTI DIBAWAH DAN TUKARKAN HANDPHONE
MENJADI MESIN TERIMA DUIT DAN MILIKI BIZ SENDIRI??


YURAN COACHING FACE TO FACE - RM1500 SEKALI SEUMUR HIDUP
UNTUK YANG BENAR BENAR INGINKAN PERNIAGAAN DARI RUMAH YANG TERBUKTI!








JOM TENGOK BUKTI SLIP BANK DI BAWAH

LOCK TERUS APPOINTMENT
WHATSAPP 011-23376141

LAYAN DULU SLIP2 YANG BAKAL ANDA MILIKI DARI RUMAH  



INI HANYALAH SEBAHAGIAN..LOCK APPOINTMENT ANDA SEKARANG !!!

TAKE YOUR ACTION OR NOTHING CHANGE !!